Halaman

Friday, December 24, 2010

DAP Gelojoh

Lihatlah betapa gelojoh nya parti DAP bagi memenangi PRK Tenang. Gambar ini di ambil di Labis oleh salah seorang penduduk di sana pada hari Jumaat, 17 Dec ketika jenazah Allahyarham  DATUK SULAIMAN TAHA ADUN TENANG, JOHOR  masih dalam urusan untuk di bawa balek kerumah beliau di Labis.

DAP telah melakukan Kempen Pendaftaran Pemileh di Bandar Labis. Walaupun DAP sedar bahawa pendaftaran baru ini tidak membawa kesan langsung kepada pengundian yang akan berlangsung namun DAP mengambil peluang untuk bertemu rakyat. Tidak secara langsung kempen juga telah bermula. Lambang DAP telah mula terpapar di khalayak ramai.
Begitulah agresifnya bangsa asing merebut peluang dalam banyak hal. Bagi UMNO Labis masih belum ada tanda bergerak. Mungkin masih lagi dalam mode kesedihan. Atau terlalu yakin peneroka memihak kepada kerajaan.

38% undi Cina di campur dengan undi PAS, PKR dan mereka yang berkecuali tidak patut di pandang remeh oleh BN. Masa bersedih telah patut di tinggalkan. Buat sahaja apa-apa aktiviti supaya rakyat boleh nampak lambang BN di peragakan.

Pesanan UMA; yang pergi telah pergi, yang tinggal kena teruskan perjuangan

agbr47: Selalu tak sabar apabila melihat ada yang lembab mengambil tindakan.

6 comments:

 1. kita lawan sampai menang ! tuan punya hp sudah saya simpan. umno perlu agresif dalam serangan info mereka ke atas peneroka felda.

  ReplyDelete
 2. Salam Perjuangan...Harap dapat dilink blog KL BOYZ disini...Terima Kasih..
  http://klboyzwangsa.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. UMNO jOHOR JGN LH TIDO LG... SEMBOYAN SUDAH BERBUNYI, JALANKAN JENTERA PILIHANRAYA SEGERA.

  ReplyDelete
 4. Terima kasih GAP. Kedatangan tuan sebagai satu penghormatan kepada saya. Insallah, saya akan bawa tuan melawat kawasan piliharaya kelak. Sebelum itu, mereka perlu di cuit-cuit sedikit.

  KL Boyz, blog tuan telah di linkkan.

  Anon 0839, kami tengah kejut mereka.

  ReplyDelete
 5. SALAM SEMUA

  mengikut apa yg saya tahu dr ayah saya, jentera sudah digerakkan.hari ini wanita umno turun ke labis.jentera sudah digerakkan tp belum digerak gempurkan sebab masih ramai yg belum balik,termasuk saya ... hehehheee
  insya Allah saya akan sampaikan pesanan rakan2 pada jawatankuasa gerak gempur...kite sebagai muda-mudi haruslah yakinkan rakan2 muda kita bahawasanya PAKATAN tidak akan membawa apa2 makna kecuali utuk diri sendiri...kite berdoa kehadrat Ilahi supaya semuanya berjalan dengan lancar...

  zera yatt

  ReplyDelete
 6. Siapkan Jentera...

  Kita henjut sama dia... Bloggers akan fokuskan serangan nanti...

  yeehaaaaa....!!!

  ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!