Halaman

Monday, December 27, 2010

PAS masuk gear serang UMNO?

Pesuruhjaya PAS negeri Trengganu, Dato' Harun Taib menegaskan kesedian PAS negeri untuk memasuki 'gear menyerang' dan bukan lagi mempertahankan diri. "Sebab itu slogan 'PAS Ganti UMNO' di perkenalkan bagi memberi penjelasan kepada rakyat agar memilih PAS". kata beliau yang di laporkan oleh akhbar Harakah Bil 1600 yang bertajuk "PAS Masuk gear menyerang"

agbr47: Agaknya selama ini cuma bertahan? Ini memang helah orang bertahan. Dah tak tahan asakkan cuba menakut-nakutkan orang yang menghasak. Harapan supaya tekanan menjadi lemah. Cukuplah tu nak kelentong. Tenggok fael PAS ada ke sebenarnya PAS kuat sehingga saja memberi peluang UMNO mengasak? Sebenarnya, PAS memang lemah di Trengganu. Kejayaan PAS merampas kerajaan pada PRU10 hanya kerana perpecahan pemimpin dalam UMNO itu sahaja. Dalam keadaan Tsunami Politik pada pasca PRU12, PAS pula yang kalah.

UMA cadangkan tukar aje slogan itu kepada "DAP ganti PAS". Sekarang ini pun PAS telah lama melacurkan prinsip perjuangan kepada DAP. Slogan ini lebih real kerana umum dah tau bahawa pengaruh PAS telah mula terhakis dek pelbagai fahaman perjuangan dalam parti  akibat dari pelacuran tersebut dan sentiasa di bawah telunjuk DAP.

Rupanya ramai juga ulamak PAS yang sekumpulan dengan kebodohan Mahfuz.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!