Halaman

Thursday, December 30, 2010

Sultan dan Raja Sama Dungu Dengan Orang Kampung?

UMA tidak kira samada "Flying Kick blog" (FKB) marah UMA atau tidak kerana "FKB" telah mengistharkan sokongan kepada "Mahfuz Dungu, YB yang paling dunggu" dalam sejarah negara. Mahfuz telah meletakkan Sultan dan Raja-Raja Melayu sama dungu dengan dia. Mahfuz menuduh tindak tanduk Sultan dan Raja-Raja Melayu di cucuk hidung akibat di perdaya oleh UMNO. Haprak News. "FKB"  perlu bertaubat!

Apakah Mahfuz fikir bahawa Sultan dan Raja-Raja Melayu semuanya tidak lulus SRP macam dia? Sultan-sultan dan Raja-Raja Melayu yang Mahfuz maksudkan, ada yang  pernah memeggang jawatan hakim-hakim atau pentadbir dalam negara ini. Sultan bukan duduk di kampong hulu yang tidak terdedah dengan maklumat luar. Orang kampung sekarang pun ramai yang dah boleh acess ke internet. Sultan dan Raja-Raja Melayu melihat sendiri dan dapat menilai dengan wajar apa yang berlaku dalam negara dan negeri di bawah perintah baginda tanpa perlu di perdayakan.

Mahfuz juga menuduh UMNO mengadai bangsa dan agama. Mahfuz yang tidak reti membaca dan bertelinga tuli masih lagi menuduh, "Antara kemuncak pengkhianatan Umno terhadap orang-orang Melayu, kata beliau lagi, ialah apabila kerajaan Najib kini mengambil firma Yahudi Zionis, Apco Worldwide, sebagai penasihat dan pemberi petunjuk kepadanya."

Mahfuz menegaskan, pihaknya akan berkempen secara ofensif dan habis-habisan ke seluruh negara untuk mendedahkan pengkhianatan Umno terhadap orang-orang Melayu.

Menurut beliau, pihaknya akan mendedahkan kepada seluruh rakyat bahawa Umno sering dibuktikan menggadai kepentingan bangsa sendiri semata-mata mahu menjaga kepentingannya.

agbr47: Kami di PRK Tenang menanti kehadiran kempen Mahfuz berhubung penjelasan tersebut.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!