Halaman

Thursday, January 20, 2011

Confirm Nuar Dah Nyanyok

Masih ada lagi title dari rakan blogger yang menafikan nuar tak mahu berdebat. Ada atikle bolgger yang masih lagi dalam draft yang belum sempat nak publish pasal pernafian debat  nuar dengan DS Najib itu. Sekonyong konyong, malam tadi jurucakap nuar berkata; “Saya tegaskan di sini saya sedikit pun tidak berganjak daripada kenyataan sebelumnya serta hasrat yang terkandung dalam surat rasmi berniat mempelawa Yang (Amat) Berhormat Perdana Menteri untuk berdebat secara terbuka demi kepentingan rakyat Malaysia seluruhnya,” kepada Bernama. Sebelum ini pun dia bercakap kepada wartawan Bernama juga.


Confirm, sumpah Saiful membuat nuar dah jadi nyanyok. Cakap dah pusing pusing. Kalau jadi Presiden atau pm Malaysia, memang lingkup Malaysia di perintah oleh orang nyanyok saperti ini. Cara yang terbaik, nuar berhenti sahaja dari berpolitik, duduk berhadapan Kabah dan bertaubat. Dah teruk sangat sekarang jadinya.


Aku percaya, kalau nuar berhenti dari politik, orang akan berhenti serang dia. Orang serang pun kerana menjawab balik fitnah yang dia buat semata mata kerana nak jadi orang no 1 negara.


agbr47: Jika mempermainkan tuhan, tuhan akan panjangkan umur untuk di permainkan pula.


sumber: Utusan online


Anwar tegas mahu berdebat dengan PM

20/01/2011 4:09am

KUALA LUMPUR 20 Jan. - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bertegas untuk berdebat dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengenai ‘Pelan 100 Hari’ pembangkang, menurut jurucakap Anwar malam tadi.
Berikut adalah kenyataan Anwar “Saya tegaskan di sini saya sedikit pun tidak berganjak daripada kenyataan sebelumnya serta hasrat yang terkandung dalam surat rasmi berniat mempelawa Yang (Amat) Berhormat Perdana Menteri untuk berdebat secara terbuka demi kepentingan rakyat Malaysia seluruhnya,” menurut jurucakap itu kepada Bernama di sini malam ini.
Jurucakap itu mengulas mengenai laporan berita terdahulu yang mengatakan bahawa Anwar tidak pernah mengajak Najib untuk berdebat mengenai pelan tersebut sebaliknya hanya mahu berbincang.
Pada satu majlis di Alor Setar, Kedah hari ini, Anwar berkata kepada pemberita bahawa ia adalah perbincangan terbuka secara baik melibatkan pihak Perdana Menteri dan pihaknya yang mewakili pakatan pembangkang. — Bernama

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!