Halaman

Sunday, January 9, 2011

Kadok Naik Junjung Kena Beri Penjelasan.

Anuar di kabarkan akan berjumpa dengan Hadi apabila Aduka Taruna gagal menjalankan misinya menampar Hadi. Khabarnya nuar merajuk kerana tidak di jemput sama ke Istana sedangkan dia adalah Pemimpin tertinggi dalam PR.  Lim Kit Siang kalah, Karpal kalah. Hadi dan Nik Aziz rangking tercorot dalam gabungan parti Pemusnah Rakyat. Macam mana Hadi dan Nik Aziz yang di jemput ke istana duduk sebaris dengan Agong, PM dan Tim PM. Haru biru muka nuar. Nuar rasa Hadi dan macam kadok naik junjung. Hadi perlu memberi penjelasan kepada nuar. Program 100 hari pemerintahan telah di atur. Jalan menuju Putrajaya hanya tinggal beberap bulan sahaja lagi. Nuar tak mahu Hadi dan Nik Aziz, kadam-kadam PR ini pula yang merosakan semua yang telah di atur. Apatah lagi nik aziz, ketua kadam  terpenting. Kalau dia belot, semua persatuan kadam juga akan memulaukan PR.

Ish..ish...ish....kenapa teruk sangat marahnya. Apa ada pada nik ajis, apa ada pada hadi, apa ada pada Muhyidin dan apa ada pada Najib? Mereka tak pernah dapat apa-apa anugerah.

Persetan dengan mereka semua. Rancangan dengan kit siang lebih penting. Jika berjaya ikonomi yang di bawa oleh PM di jatuhkan ijah, jika berjaya Raja-Raja Melayu di gulingkan olih suhaimi derhaka dan khalid beer @noja gereja, akan mencurahlah sokongan yahudi antarabangsa. Apa ada pada jawatan perdana menteri Malaysia. Bukan satu jawatan yang nuar idamkan. Sebagai manusia anugerah tuhan, nuar mahu duduk sebagai   orang No 1 Malaysia. Jika rancangan menjatuhkan ikonomi negara dan Raja-Raja Melayu di gulinkan, nuar akan di tabalkan oleh dunia sebagai presiden malaysia dan azmin sebagai timbalan presiden paling muda di dunia. Saya fikir lupakan aje Nik Aziz dan Hadi. Orang PAS pun dah tak percaya pada nik ajis. Gigi nik dah banyak yang tercabut. Sebutan pun dah banyak yang tak betul. Dah makin ramai yang tak faham cakap nik ajis.

Lebih baik nuar meneruskan recruit Khalid noja gereja, nizar celaka, mahfuz bodoh. Bab ganster berikan Thien Chua. Mereka ini berpotensi memecah belahkan orang melayu. Mereka adalah panglima perang pas yang cuckup taat kepada pr.

agbr47: Hey Hadi, Nik Aziz, kenapa buat bebenda yang menambah kecut jubur si nuar?

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!