Halaman

Sunday, January 30, 2011

Kalau dah UMNO, banjir pun jadi satu konspirasi.

UMA tengah tertunggu tunggu alasan kekalahan PAS. Konspirasi adalah alasan utama yang di jaja kesana sini sebelum ini. Kebetulan dalam hari mengundi banjir. UMA dah terbayang bagaimana mereka akan menuduh banjir juga satu konspirasi UMNO. Apakah pas akan kata dia masih tetap menang? Untuk menyatakan menang mudah sahaja. Jumlah yang besar itu kita pecah pecahkan jadi kecil. Kebetulan kecil pada BN, bolehlah nanti katakan BN kalah. Jom kita dengar apa kata MSO;

Mohd Sayuti Omar

"Peratus keluar mengundi tidak sampai 70%. Kadar mengundi rendah memberi petanda buruk kepada pihak pembangkang. Beberapa kawasan terputus menyebabkan pengundi tidak boleh keluar.

 Keadaan ini ditambah lagi dengan bantuan kepada pengundi yang disedikan oleh agensi tertentu tidak adil. Mudah difahami pengundi Pas tidak dibawa ke pusat pengundian sedangkan Pas pula tidak mempunyai kelengkapan yang banyak. Agensi penyelamat sudah semestinya akan memberi keutamaan kepada pengundi UBN."

Suasan alam di Tenang hari ini berpihak kepada UBN", ulas MSO dalam blog beliau "Merah Tinta". Klik sini

agbr47: Sebagai di jangka, banjir kurnian Allah pun boleh di tuduh UMNO jadikan konspirasi di dalam memenangkan calun mereka.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!