Halaman

Saturday, January 29, 2011

LIM (DAP?) jurucakap baru Cikgu Mala.


Cikgu mala telah melantik admin baru bagi facebook beliau seorang cina bernama Lim. Lim dalam entrinya menulis; "helo ~~ Saya adalah admin baru ka sini , minta maaf dulu ya, kerana Bahasa Melayu saya dah lama tak practise , mesti bagi I masa untuk polish leh ~ Ok, sudah tau ka sini saya bukan bangsa Melayu, tapi seperti kamu semua , warga negara Malaysia :) .
Sekali lagi, terima kasih kerana bagi saya ini chance untuk buat ses...uatu distribution bagi Negara yang dicintai semua ni. :) ........................... Lim"

Sebelum itu facebook Cikgu Mala telah mengistiharkan Lim sebagai admin baru beliau; "Kami Benci Saiful Bukhari! SALAM SEMUA...kita dah melantik 1 Admin baru berbangsa lain spt yg telah di janjikan..buat masa ini baru satu...dan kita akan menambah beberapa admin lagi lepas ni..kita dapat kongsi ilmu bersama2 x kira bangsa dan agama....harap kita semua x kira agama dan bangsa SEMUA BERSATU dibawah Panji KEADILAN dan demi PERPADUAN...... MALAYSIA......haaa..apa lagi admin baru...sila perkenalkan diri anda!!!... :-) ~AJ"

Selepas ni bolehlah si Lim menjelaskan tentang isu Islam, ikonomi, politik dan sejarah yang dah cukup banyak di perkatakan dalam facebook Cikgu Mala; http://www.facebook.com/Kamibencisaifulbukhari

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!