Halaman

Friday, January 7, 2011

Mahathir Duri Dalam Daging Melayu?

Dalam satu blog telah membincangkan tentang kekayaan Tun Mahathir. Tun Mahathir di tuduh sebagai duri dalam daging Melayu kerana pada permukaannya menentang Israi tetapi pada hakikatnya menyimpan kekayaan dalam Israeli national bank. Pendedahan itu juga seolah-olah Tun menyembunyikan diri sendiri dengan mengunakan nama isteri dan anak-anak sebagai penyimpan.


Tun terkenal orang yang anti Israil sehingga meminta rakyat memboikot KFC kerana menurut Tun Mahathir, KFC juga menyumbang kepada pendapatan Amerika yang kemudiannya di salurkan ke Israil. Bagaimana pula secara rahsia Tun Mahathir meyimpan kekayaan mengunakan bank Israil?


Seorang responder telah membalas article tersebut sebagai fitnah lama; 


Anonymous said...

israeli national bank tak wujud.yang ada israeli national bank of singapore.fitnah ni dah lama dah..tahun 2008 dulu.dah pun ada respon dari tun.m tapi sampai sekarang si penyebar maklumat palsu ni menyepi aje.tun.m siap mohon pada bank tu siarkan dan sahkan kalau akaun tu benar2 wujud sebab dia nak tuntut.sapa tak nak kalau dah sampai beratus juta.tapi nak cakap camne dah bendanya palsu tentulah kosong hasilnya...

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!