Halaman

Monday, January 31, 2011

Mahfuz Minta Tangguh Hingga Lepas Tahun Baru Cina.

Mahfuz melawak bodoh lagi. Dia mengesa SPR supaya menangguhkan pengundian bagi Pilihan Raya Kecil Dun Tenang hari ini ekoran kebanyakan kawasan terputus hubungan.  "Pengundi kini sudah terputus hubungan kerana jalan sudah ditutup dan ada dikalangan mereka takut meninggalkan rumah untuk keluar mengundi ekoran banjir di kawasan mereka.  SPR perlu tegas dan jangan hanya menjaga kepentingan Umno BN sahaja," katanya..


Ha...Tu dia. Undi boleh tangguh tangguh. Nak tangguh sampai petang hujan masih takde tanda berhenti. Mungkin Mahfoz minta tangguh sehingga selepas tahun baru Cina? Kalau tangguh selepas tahun baru cina, apakah Mahfoz akan berpuashati? Tarikh sekarang ini pun beliau dah kata dekat dengan tahun baru cina dan ini merupakan satu konspirasi SPR dengan BN. UMA pun tak faham. Kalau sambutan tahun baru cina mempengaruhi undi, kedua dua parti yang bertanding sepatutnya akan terjejas. Bukan menjejaskan hanya sebelah pihak. Kalau SPR setuju untuk tangguh, apakah Mahfuz juga akan berpuashati di atas keselamatan undi yang telah di buang oleh sebahagian pengundi di dalam peti undi yang akan di simpan oleh SPR sehingga satu tarikh pengundian baru di tetapkan? Apakah tiada fitnah berhubung sabotaj kertas undi semasa ia di simpan dalam kawalan pihak SPR. Sekarang ini baik pehak keselamatan mahu pun SPR, tindak pernah mereka yakini. Kenyatan lawak bodoh Mahfuzagbr47: Kalau tak melawak bodoh, bukan Mahfuz namanya.

1 comment:

  1. Tahniah BN...Saya harap....ulamak-ulamak dan penyokong-penyokong PAS belajar dan menerima Qada dan Qadar daripada Allah S.W.T...jangan mengamuk...Allah S.W.T...tahu mana yang terbaik untuk orang Islam di Malaysia..

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!