Halaman

Thursday, January 20, 2011

Mala hadapi inferiority complex

Sejak mala di calunkan sebagai wakil PAS dalam PRK Tenang jelas masalah inferiority complex menguasi diri beliau. Beliau di lahirkan dalam keluarga yang bermasalah. Ayah beliau seorang bekas banduan manakala suami kedua beliau sendiri mengakui tidak boleh mengawal mala. klik sini.

Dalam kempen beliau di Labis, jelas beliau sedar diri beliau di tolak pengundi yang majoriti adalah pengundi Barisan Nasional. Kehadiran beliau amat amat tidak di alu alukan oleh penduduk. Dalam keadaan sebegini, seorang yang menghadapi inferiority complex akan hilang pertimbangan dengan menunjokkan kelakuan yang tidak terkawal sehingga sanggup menjerit dan maki hamun. Sedangkan pengundi adalah asset bagi diri dia. Di dalam sejarah perkhidmatan, beliau juga kerap berkomprantasi dengan jabatan pelajaran negeri.

UMA berasa syukur kerana mala telah mengambil pendirian keluar dari arus pendidikan. Mungkin itu juga adalah rahmat tuhan. Seorang yang mempunyai inferiority complex akan mudah mengambil tindakan di luar jangkaan. Yang jadi mangsa adalah anak murid beliau juga. Apakah pengundi Tenang akan mengambil pemimpin saperti mala?

agbr47: Minta di jauhkan tuhan.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!