Halaman

Monday, January 24, 2011

Najib tak sempat Junub pun sempat ke Tenang?

Ha...Ha...Ha.... MSO ini dalam puji tetap mengena. MSO berkata; "Mungkin Najib tidak ziarah jenazah itu kerana dia dalam berhadas besar?" komen MSO dalam entri Meyimpang ke Tenang. Sebelum itu MSO juga menegur media PAS yang membesarkan ketidak hadiran DS Najib menziarah jenazah.

"Pas juga pada saya memimbulkan isu yang remeh. Ada laproan yang saya baca dalam portal Pas menimbulkan soal Najib tidak menziarahi jenazah ketua cawangan Umno. Kenapa hendak diperbesarkan kejadian itu.

Kalau Najib tidak sempat berbuat demikian kerana kesuntukan masa atau tidak diberi tahu untuk apa dibangkitkan. Isu seperti itu sebenarnya tidak sebesar isu Normala enggan bersalam dengan lelaki bukan mahram. Cara Soi Lek timbulkan isu ianya telah menghina Islam."

MSO memuji TPM kerana berani menegur yang mungkar."Semoga sikap dan pendirian seperti Muhyiddin itu akan dituruti oleh ahli politik lain termasuk juga dari Pas. Itulah sikap yang harus ada kepada pemimpin berani tegur kalau melihat sesuatu kemungkaran berlegar di depan mata tidak kira ianya dilakukan sesiapa."

Berita seterusnya sila baca di sini.

agbr47: Selamat berkempen.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!