Halaman

Tuesday, January 4, 2011

Nasharuddin mula akui

UMA angkat jari sepuluh kepada Nasharuddin Mat Isa Timbalan Presiden Pas atas nasihat beliau kepada jentera piliharaya PAS bagi PRK Tenang. Nasharuddin kena terima bahawa pendekatann berkempen di Johor berbedza sikit dengan budaya berkempen di tempat-tempat lain. Kami di sini hidup bersatu walaupun berbeza fahaman politik. UMNO Johor sentiasa bersangka baik walaupun berhadapan dengan lawan.

Semoga nasihat yang baik dari Nasha ini juga di terima dengan hati terbuka oleh jentera piliharaya UMNO walaupun sememang itu telah menjadi amalan budaya kami di sini. Dalam post UMA yang lalu pun telah banyak kali menekan perkara yang sama. Dari itu UMA beri tabik hurmat kepada Nasha yang sanggup beri nasihat yang berguna kepada jentera parti mereka. Yang baik UMA kena kata baik. Nasaruddin Tantawi kena dengar nasihat ni baik-baik. Jangan asyik nak gaduh dan berprovokasi aje. Jika boss dan mula anak buah lagi hebat jadinya. Kami di sini berkempen tak perlu berbaling kerusi.

Yang aku bimbang sikit si Chua setan. Kali ini aku tak mahu kau babitkan lagi nama Sultan atau memperkecil-kecilkan Baginda Sultan. Sultan negeri lain mungkin tak kisah. Apa juga pulakdah.blogspot.com hina Sultan Selangor, tidak ada siapa peduli. Kalau terkena pada Sultan Johor, pencacai akan di bawa ke Johor. Kami tidak akan duduk diam.

Semoga Piliharaya Kecil Tenang memang Tenang

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!