Halaman

Thursday, January 27, 2011

Gempar Eksklusif! Pendedahan Video Nizar Mengkafirkan Umat Islam,

Selagi pemimpin PAS berterusan mengkafir dan mengharam syariekan UMNO selagi itu aku akan tentang parti laknatullah itu.

Sumber article dan video dari Pisau.net

Gempar Eksklusif! Pendedahan Video Nizar Mengkafirkan Umat Islam

 

Filed Under ( , , ) by pisau on 27.1.11Habis seluruh pengundi Tenang diugut,sudahlah jenazah pun di lacurkan habuan politik gampangan khawarij PAS,kini umat Islam Tenang pula di ugut dengan mengunakan dalil songsang.

Nizar tunggangan Nga dan Ngeh sekali lagi membuat dajal apabila mengkafirkan umat Islam kononnya telah melanggar syariat Islam jika tidak mengundi PAS.


"Halal Syarie Mengundi PAS,Haram Syarie Mengundi Umno" jika itulah hujahnya jadi seluruh umat Islam yang tidak mengundi PAS secara langsung telah melakukan kerja haram dan telah melanggar akidah.


Adakah mengundi DAP yang anti Islam jatuh HALAL Syarie? Adakah mengundi PKR yang memperjuangkan pluralsime dan liberalisme adalah halal syarie?


PAS hanya wujud di Malaysia,justeru adakah umat Islam yang berada di Singapura,Kemboja,Bangladesh,Arab Saudi,Syiria dan negara negara Islam lain telah melakukan Haram Syarie?


Jika benar bagai dikata oleh Nizar, PAS harus bertanding di kesemua 222 kerusi parlimen pada PRU13 nanti .Selepas itu kita akan lihat siapa sebenarnya khawarij PAS.


Semasa pilihanraya kecil Hulu Selangor,Nizar turut menghasut kaum cina apabila melemparkan fitnah dan menimbulkan kebencian terhadap kaum melayu. Mengapa Nizar dibiarkan lepas .si bangsat ini seringkali membangkitkan politik benci dan memecah belah kaum.

Pisau kata " undi PAS = Haram Jadah "

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!