Halaman

Saturday, January 8, 2011

Singh is king, not poo-singh Mr. Karpal Singh!!

Dalam entri terbaharu YB Zulkifli Bin Nordin menyarankan supaya Karpal Singh sepatutnya menawarkan diri untuk menjadi saksi didalam kes pertuduhan Anwar meliwat kakitanganya sendiri Saiful Bukhori Azlan;
Malahan Peraturan 28 Peraturan Guaman (Aamalan & Etika) 1978, memperuntukkan bahawa, "seseorang Peguam tidak sepatutnya hadir di Mahkamah (mewakili seseorang tertuduh) sekiranya dia punya sebab mempercayai bahawa dia boleh menjadi saksi berkaitan sesuatu fakta yang material, dan jika semasa perbicaraan berlangsung, menjadi jelas kepada beliau bahawa beliau boleh menjadi saksi, beliau sepatutnya berhenti daripada terus mewakili seseorang itu didalam apa-apa prosiding jika ia boleh menarik diri tanpa menjejaskan kliennya". tulis beliau lagi. YB Zulkifli juga membuktikan bahawa Karpal Singh memang telah tahun tabii songsang nuar. 

2 comments:

  1. salam 1 malaysia...saya telah paut kan blog anda utk blog saya.penulisan blog anda memang hebat.tahniah di ucapkan.kalau boleh paut kan blog saya utk blog anda..terima kasih dan salam perjuangan dari saya,penulis badut rakyat..

    http://badutrakyat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. BR, blog tuan telah di pautkan. Terima kasih di atas kunjungan.

    agbr47: Mari kita bersatu menumpaskan parti-parti petualang negara.

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!