Halaman

Saturday, January 8, 2011

UMI Halfilda Akan Dakwa Karpal Di Mahkamah?

Ummi Halfildah dalam entri terbaharu akan mengheret Kaparl Singh kemahkamah kerana beliau adalah orang pertama yang mengetahui kesah Anwar dan menyuarakannya di mahkamah. Umi kecewa kerana Karpal pula belot terhadap janji beliau sebelum ini.

Beliau juga kesal dengan Mat Sabu yang datang ke pejabat Ummi bersama sekumpulan ahli PAS yang lain. Mat Sabu juga turut menyuarakan isu salah laku luar tabii nuar di mahkamah tetapi sebaliknya  sekarang menyembunyikan kebenaran.

Untuk cerita selanjutnya sila klik sini

2 comments:

  1. berani ke ummi heret karpal ke mahkamah??? jangan nak sembang dalam internet sahaja. silap-silap karpal dan mat sabu yang akan heret ummi ke mahkamah. kerana ummi mempunyai sokongan dari GAPS, jangan lupa ummi, karpal pakar undang-undang Malaysia. Kalau betul awak berani dan mempunyai bukti mengatakan anwar meliwat ayuh kami cabar kamu supaya bawa ke mahkamah. Kalau betul apa yang ummi kata, kami pengundi bukit gelugor akan tolak karpal dalam PRU 13 nanti. kalau tidak , ummi kena tanggung saman malu dari Karpal dan anwar?? juta-juta-juta tu. Harap ummi akan pertimbangkan semula niat membawa karpal dan mat sabu ke mahkamah. fikir-fikir dulu yea sebab tiada satu pun bukti mengatakan anwar terlibat dengan liwat. kalau nak tembak dalam internet, siapa pun boleh buat.

    ReplyDelete
  2. tiada bukti??? hak hak hak hak hak..kah akh kah

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!