Halaman

Sunday, January 23, 2011

Video Aspirasibangsa

Tahniah Aspirasibangsa kerana merakam video ini.

Keji sungguh perbuatan puak puak PAS nie. Islam ke PAS nie? Bersihkah hati mereka? Kalau kekejian boleh di lakukan secara terang terangan, benar ke ada unsur kezaliman pada kerajaan sekarang? Kalau kerajaan zalim, jangan kata nak pacak billboard serta menyeru orang membaca dan medoakannya mengunakan alat pembesar suara, kelibat dia pun tak boleh kelihatan.

UMA lalu juga di situ tetapi kerana terlalu sedih, UMA meninggalkannya sahaja tanpa membuat rakaman.

Billboard ini berada dalam pentas bergerak yang di gunakan oleh Penceramah PAS yang mengiringi calun mereka dalam hari penamaan calun semalam. Sebelum semua penyokong pulang, mereka di digesa membaca doa tersebut dengan mengunakan alat pembesar suara. Setidak tidaknya di baca dalam hati. Makcik ngong tu pun tengah baca...

Sanggupkah anda bersengkokol dengan manusia pendendam saperti ini. Blog Gerakan Anti PKR ada ulasan yang baik tentang perkara ini.

Bolehlah, kau tayang dalam puak puak engkau. UMA cabar, kalau berani bawa billboard yang sama dalam ceramah nanti. Kita tenggok, billboard yang pecah atau kepala yang pecah. Hamjadah punye pembikin doa.

agbr47: Nak bertanding bertandinglah. Jangan buat provokasi sial.

Sila saksi Rakam video dari Aspirasibangsa.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!