Halaman

Wednesday, January 12, 2011

YB Zul bepaut pada tahi dan Anwar tidak bersalah pada liwat kes konspirasi Mahathir

Marah betul blog Anwar Ibrahim kepada YB Zul kerana mencadangkan supaya Karpal di sapina sebagai saksi kes tuduhan liwat terhadap DS Anwar Ibrahim. Sebagaimana biasa puak puak ini akan menuduh YB Zul terlibat dalam kes konspirasi Najib. Blog itu juga menjerit kepada YB Zul dengan berkata; "Zul Nordin:Jangan Memalukan Profesion Peguam Dengan Kedangkalan Tuan!"


Menurut blog itu juga “Kes Konspirasi Politik Najib” melibatkan Pelakon-pelakon yang telah diterima sebagai sah, bertauliah, dan berwibawa-pihak Pendakwaan, pihak Pembelaan,pihak Mahkamah Tinggi, Pengadu Saiful Bokhari Azlan, dan beberapa Saksi-saksi pihak Pendakwaan dan kelak Saksi-saksi dari pihak Pembelaan.


Pada bulan September, Dato Seri Mahathir Mohamad selaku Perdana Menteri telah mengambil tindakan memecat Timbalannya , Dato Seri Anwar Ibrahim atas tuduhan meliwat dan seterusnya mengenakan beberapa pertuduhan salahguna kuasa dan liwat. Dato Seri Anwar Ibrahim telah di hukum penjara selama enam tahun diatas penyalahan guna kuasa. Untuk pertuduhan liwat, Mahkamah Persekutuan membuat keputusan pada 2 .September,2004 bahawa beliau ( Anwar Ibrahim) tidak bersalah"; menurut blog itu lagi. 


Walau bagaimana pun blog tersebut tidak menyatakan yang pehak kehakiman mempercayai yang lewat itu memang berlaku dan anwar terlepas di sebabkan sebab teknikal.


agbr47: Apalah kecoh kecoh. Zul beri cadangan aje. Apalah yang takut sangat dengan cadangan yang di anggap sebagai yang dangkal dan tidak professional tu. Takut ke? Dalam konspirasi Najib, yang pelik, macam mana Saiful berjaya memasukan konek nuar dalam juburnya?


sumber: Sila klik di sini; Blog Anwar Ibrahim.No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!