Halaman

Monday, February 14, 2011

Ceramah Nik Ajis yang menceriakan pagi hari.

Berguling guling UMA mendengar ceramah nik ajis dan di padankan pula dengan bidasan Dr Asri. Terima kasih Mokhzani65 dan terima kasih Badut Rakyat yang menceriakan pagi pagi UMA. Credit untuk Mokhzani65 kerana melakukan editing yang cukup baik. Macam nie Mat Sabu dah tak boleh cari makan kerana nik ajis dan potong trip lakunan lawak Mat Sabu, kah....kah...kah..

UMA berpendapat satu usaha yang baik di gandingkan pandangan pandangan nik ajis dengan ulamak ulamak yang lain tentang isu isu yang dia sentuh. Pembaca blog lagi mudah faham dan kita tidak perlu memaki hamun nik ajis kerana video tersebuat telah menjelaskan sendiri kedangkalan ilmu Islam dia.



agbr47: Semuga anak muda mudah faham tentang penyelewengan nik ajis.

1 comment:

  1. patutlah segala2nya dipolitikkan oleh puak2 pas..rupa2nya ini dah difatwakan! hal orang matipun dipolitikkan! kerajaan bawa balik semua penuntut dari mesir tak kira siapapun tetap dipolitikkan. hal2 remeh pun diperbesarkan. hatta makanan penuh mulutpun masih mencemuh kerajaan. memang susah berurusan dgn orang gila politikkan semua hal ni!!! entah bila nak sedar diri dipayungi oleh keamanan berteraskan kerajaan bn nih!!! kalau kerajaan lain ambil alih, boleh jamin ka keberkesanannya? lebih2 lagi menjamin nasib melayu? was-wasnya...

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!