Halaman

Wednesday, March 9, 2011

Adu.....hai Din.

Aduhai Din, adu hai. Kau memang nak cari naaslah Din. Blogger dah tembak amaran kelangit. Kau menyusahkan orang UMNO lah Din. Pru dah dekat. Tapi bagus jugalah kau keluarkan tembelang lebih awal.

Blogger tu intellegent ke tidak, tak reti pula UMA nak judge kerana UMA memang tak intelligent. Masalahnya kau jangan main main Din. Bro Gap dah tunjuk berapa besar dia punye pengaruh. Blogger yang ternama juga dan macam bersatu. FB pun dia orang dah bukak.

Kalau kau betul, bertemulah dengan mereka dengan baik. Tak perlu jumpa semua blogger. Memadai blogger yang telah tersenarai saperti papagomo tulis tu. UMA blogger agas cuma ikut blogger nyamuk.

Kalau tak mahu jumpa takpe. Kau saman mereka. Minta kuasa mahkamah supaya mereka henti dari menyiarkan article dan kenyataan yang berkaitan dengan ini.

Kau jangan buat main Din dengan blogger yang kau anggap tak intelligent tu. Masa PRK Tenang, blogger tu datang dari KL, Penang, Ipoh dan Kelantan dan entah mana mana lagi. Tak kenal pun siapa dia Mala. MC makrof dalam laci pun dia boleh jumpa Din.

Aduiii Din, apa engkau cakap, apa engkau tulis, siapa engkau jumpa, siapa puji engkau dan apa engkau puji mereka semua tau Din. Mereka bukan ada 2 mata dan 2 telingga. Mereka ada berjuta juta mata dan telingga.

Apa yang UMA cakap nie bukanlah new politik. UMA masih terikat dengan politik traditional.

Adakah cakap UMA ni menghina Din?

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!