Halaman

Friday, March 18, 2011

Jalan pintas menjadi kaya?

Ketua UMNO bahagian gombak bernama Abdul Rahim Kamarudin di tuduh curi makan di sebuah hotel sebagaimana di laporkan oleh blog Milo Suam baru baru ini. Blog itu juga mendakwa bahawa gambar yang di papar di blog tersebut adalah bukan gambar palsu (klik sini)

Rahim kena jawab, Rahim. Kalau tak betul saman. Jalan pintas jadi kaya? Atau bersumpah laknat. Jangan diam diam. Kalau tak betul, buat mereka panas.

Sumber: Milo Suam 
 Gambar Ketua UMNO Gombak dan kekasih gelapnya
Kongsi818

Gambar berikut merupakan Ketua UMNO bahagian gombak bernama Abdul Rahim Kamarudin bersama-sama dengan kekasih gelapnya di dalam sebuah hotel. Gambar ini dikirimkan oleh individu yang tidak dikenali meminta kami menyiarkan gambar ini untuk menyedarkan rakyat betapa buruknya perangai pemimpin-pemimpin UMNO yang selama ini berlagak sebagai pejuang Islam sebaliknya "curi makan" di belakang pengikut-pengikutnya.


Pengirim email ini juga mencabar Megat Zulkarnain Dato' Omardin, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Gombak untuk melaporkan hal ini kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).

Beberapa keping lagi gambar pemimpin-pemimpin UMNO "curi makan" akan didedahkan semoga pengikut-pengikut mereka sedar dari lena.
ReJaM© "Belum sempat tawan Selangor, diri sendiri sudah ditawan kah kah kah...."


Update: Gambar ini telah dianalisis terbukti bukan gambar palsu kerana hanya bahagian watermark (hosted@milosuam.blogspot.com) yang dilihat pincang dan menunjukkan warna yang berlainan sila rujuk sini [Image Analysis]

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/03/gambar-ketua-umno-gombak-dan-kekasih.html#ixzz1GtbHJ0Ym

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!