Halaman

Saturday, March 26, 2011

Kalau Tuhan Nak Tunjukkan Semuanya Boleh Berlaku.

Kesilapan wajah seiras pemimpin parti pembangkang meminta Datuk T mengambil jam tanggan Omega adalah kehendak Allah. Dengan kejadian itu, sesuatu tersembunyi terbongkar. Walau lampu di matikan, rakaman pun masih boleh di buat. Perakam otamatik akan merakam jika ada pergerakkan dan akan mematikan rakaman jika tiada pergerakkan dalam jangka masa di tetapkan.

Selepas membalun, kaki dah jadi letih. Barang tertinggal pun dah tak mampu untuk di ambil sendiri. Mungkin juga takut kalau kalau semasa balik semula ke bilek terjumpa kenalan di bimbangkan akan terdedahlah kejahatan yang di lakukan.

Kehilangan jam Omega itu juga kehendak Allah. Dengan kehilangan jam itu menyebabkan Datuk T memeriksa bilik tersebut menyebabkan terjumpa wire berselirat dah akhirnya terjumpa alat perakam yang tersembunyi tersebut.

Ketidak kemampuan Datok T untuk melihat bahan kandungan yang terakam dalam alat perakam juga kehendak Allah. Oleh kerana itu beliau terpaksa mencari pakar supaya rakaman itu boleh di tuntun. Secara otomatik melibatkan ramai orang. Selain Datuk T, pakar yang membekalkan alat software itu juga telah menuntunnya.

Atas kehendak Allah, mereka yang mengunakkan kemudahan SPA itu juga akan terpamer.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!