Halaman

Thursday, March 24, 2011

Pelicir bukan KY Jelly - Kata TS Rahim

UMA rasa puas. Puas dengan penjelasan The Trio berhubung pendedahan video lucah lelaki mirip nuar. UMA mengambil kesempatan memohon maaf kepada TS Rahim di atas article UMA bertajuk Tan Seri Rahim Thamby Chik, keluarlah dari lobuk mu, semalam. Bukan apa Tan Seri, UMA rasa rakyat Malaysia dah keliru habis. Sebab itu UMA gesa supaya Tan Seri keluar mebuat kenyataan.

Saperti UMA sangka si Dajal Johari tu memang ada niat yang tersembunyi kerana UMA juga terfikir kenapa dia keluarkan kenyataan terlalu lewat sedang isunya begitu besar. Rupa rupanya ada niat hendakkan pelincir hu..hu...

Nuar ni dah tak payah buat kerja lain lagi dah. Hari hari turun naik mahkamah dan balai polis. PM sebuk buat lawatan keseluruh negara memastikan rakyat mendapat pembelaan. Nuar turun naik mahkamah tentang salah laku. Dua tempat yang paling dia tidak percaya, polis dan mahkamah. Itulah tempat dia berkampung!!

Kali pertama kumpulan Melayu bergabung. Rakyat biasanya akan membuat sesaorang itu sebagai mewakili pertubuhan yang di ceburi. Kalau persepsi  ini di terima, ini maknanya UMNO, PERKASA dan PKR bergabung mendedahkan isu zina ini. UMNO di wakili TS Rahim, PERKASA di wakili Shuib Lajim dan PKR di wakili Sazryl Eskay Abdullah. Wow, satu kumpulan besar Melayu............

Pepatah Melayu ada berkata, nak tahu kebaikkan sesaorang bertanya pada sahabat dan keburukannya pula bertanya pada musuh. Nuar selalu buat kelainan. Nak tahu buruk nuar tanya pada sahabat. Nak tau baik nuar tanya pada musuh negara.

UMA berdoa agar kes video lucah ini dapat di selesaikan seberapa segera. Rakyat memang nak tahu.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!