Halaman

Saturday, March 26, 2011

Ramai Yang Pucat Perut Bila Video Lucah Terdedah

Pendedahan video lucah baru baru ini bakal buat ramai orang pucat perut. UMA yakin, perakam itu memang sengaja di pasang oleh syndicate untuk kepentingan komersial. Menurut Datok T, bilik beliau juga di pasang dengan perakam tersebut. Perakam yang di kawal secara otomatik tidak perlu pengendalian manual, sudah tentu boleh merakam banyak gambar. Sesiapa yang mengunakan perkhidmatan SPA tersebut pasti mula pucat perut.

Tempat bekerja UMA yang lalu, UMA telah pasang 12 cctv di tempat yang strategic saperti pejabat pentadbiran, line pengeluaran dan di persekitaran kilang. Semua rakaman di buat serentak. Hardisk di jamin boleh menyimpan 6 bulan rakaman sebelum menindih rakaman awal kepada rakam yang baru. Kerja backup rakaman di buat oleh pekerja UMA sebelum rakaman baru menindih rakaman yang lama. Beberapa location penting, UMA sediakan dengan camera yang mampu merakam walaupun dengan cahaya rendah. Sekurang kurang nya bekas tempat kerja UMA boleh menyimpan 6 bulan rakaman. Bagaimana dengan SPA yang hanya mengunakkan 4 cctv camera dan pergerakan objek yang jauh lebih rendah dengan setiap bilek di sediakan satu alat perakam? He...he....he..... alamak datok, Datin.  Handy camera UMA sendiri sahaja boleh membuat rakam 14 jam rakaman berterusan. SPA tadi menyediakan perkhidmatan pelacur. Sudah tentu banyak aksi menarik yang di simpan oleh mereka.

Datok T mengakui gambar beliau ada dalam rakaman yang di dedahkan. Menurut papagomo dari video yang di tuntun, datok T masuk dengan baju berwarna hijan bersama seorang wanita cina dan meninggalkannya kepada wajah yang seiras ketua pemimpin pembangkang itu. Jelas, Datuk T kenal dengan orang yang mirip wajah itu, dan Datok T juga bersubahat dengan perlakuan jijik tersebut.

Datuk T wajib bertaubat.......

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!