Halaman

Friday, March 25, 2011

Saifudin, Nik Nadzmi lebih sudu dari kuah

Sepanjang kehangatan video lucah nuar di perkatakan yang begitu terasa keperitan selain nuar ialah Saifuddin dan Nadzmi. Merekalah yang paling sebok membuat sidang akhbar. kak wan hanya mengulas isu bahawa beliau tidak mahu melihat video lucah itu kerana hukumnya haram lagi berdosa. Itu pun kerana nama kak wan terpanggil.

UMA cuba melihat ke blog dan twitter nurul kalau kalau ada komen berhubung isu ini yang di kaitkan dengan papa hebat. Reaksi pengunjung twitter juga tiada ada yang berkait kepada isu ini. Boleh di katakan keluarga nuar amat berkecuali dan jika menjawab pun di sebabkan mereka di kaitkan. Mereka cuba mengelak isu ini di bangkitkan dan di bincangkan secara terbuka. Kali terakhir Nurul Izzah update blog beliau pada 15 Mar 2011 di bawah tajuk UCAPAN PERBAHASAN TITAH UCAPAN SERI PADUKA BAGINDA YANG DI PERTUAN AGONG.

Begitu juga dengan twitter nuar. Tidak ada isu ini timbul di twitter. Nuar juga mengawal isu ini di perbahaskan di halaman tersebut. Tidak saperti isu DNA yang lalu. Kita lihat ada pengunjung yang memberikan respond terhadap penyerahan DNA kepada mahkamah.

Nampak gayanya, orang paling menyayati hati berhubung dengan isu ini ialah Saifudin and the gang. Bukan keluarga nuar.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!