Halaman

Monday, March 21, 2011

T Jawab Rashidi

Baru semalam Rashidi di harakah mengulas berhubung kes liwat nuar dengan meletakkan sebabnya atas konspirasi DS Najib melalui Saiful. Tiba tiba hari ini meletup pendedahan dari "Datuk T" tentang video seks pemimpin tertinggi pembangkang yang image nya iras si nuar. Cepat cepat semua pemimpin pembangkang dan blogger pembangkang mengaitkan fitnah terbesar UMNO untuk menjatuhkan pembangkang sempena piliharaya di Sarawak.

MSO dalam blog Merah Tinta nya menulis,

"Dengan pendedahan ini ia boleh dijadikan satu lagi bahan untuk menilai jenis politik negara ini.

Menjadi persoalan saya kenapa ianya didedah di Carcosa Seri Negara, itu rumah kerajaan. Bila ia didedahkan di situ maka nampak siapa yang terlibat. Ia seperti direstui sendiri oleh pihak kerajaan. Sebuah rumah bersejarah seperti itu rasanya tidak layak untuk dijadikan tempat menayangkan video lucah.

Tidak tahu siapa watak dalam video berkenaan. Tetapi kini sudah tertumpu kepada Anwar Ibrahim. Walaupun tidak jelas namun kecederongan untuk menyatakan watak dalam video lucah itu adalah Anwar.

Di sini saya tidak menolak kenyataan ke atas video itu kalau ia berlaku. Ia mungkin Anwar mungkin juga Najib atau mungkin juga Muhyiddin? Kita boleh beranggapan demikian selagi ianya tidak didedahkan secara jelas. Hari ini dunia IT sungguh canggih dan mengatasi pemikiran biasa manusia. Boleh jadi watak dalam video itu adalah super impose? Mana tahu?", tulis MSO dalam blog beliau.
(Blog Merah Tinta)

Kadang kadang UMA sedih jadi ahli UMNO. Apa juga yang berlaku dalam negara ini semuanya berpunca dari UMNO. Nuar di hakimi atas aduan perkerjanya kerana meliwat perkerja tersebut disebut angkara UMNO. Image video seiras nuar main belah atas dan depan dengan pelbagai posisi sampai dua kali pancut pun UMNO? Kalau itu semua adalah perangkap, nuar boleh masuk juga, jelas itu memang habitat dia.

UMA fikir sebenarnya ini adalah angkara pengikut pkr atau bekas pengikut pkr yang amat kecewa dengan nuar. Mereka tahu nuar suka main belakang. Mereka pun nak rasa keutungan main belakang. Tapi nuar hanya bermain dengan puak puak di aje. Kaya, pangkat semua untuk keluarga dan kroni sahaja. Mereka yang kecewa membongkar 1001 rahsia nuar. Mana orang UMNO tahu pergerakan mereka. Segala pergerakan mereka di anggap sulit dan ada password yang tertentu. Pergerakkan juga melalui transit yang di atur.

UMA kesian tenggok kak jijah. Nak apakan jah, dah itu yang engkau nak. Dah tak cukup asap kemenyang yang hendak kau usap. Sampai hancur semua kulit jari dan tanggan. Hingga nak pegang nuar pun kena pakai sarong tangan. Jijah, kau berhenti ajelah, istiqomah dan merapakkan diri di depan Kabah. Mengadu kepada Allah. Sesunggohnya Jijah, bukan Saiful sahaja yang telah mengadu di depan kabah. Berjuta rakyat Malaysia yang pernah kesana dan mereka yang terkeliru dengan situasi politik negara mengadu pertunjok Allah untuk di buktikan kebenaran. Nuar dalam ceramah di Tenang juga pernah berkata, "Mari kita semua berdoa. Jangan tak percaya dengan power of doa".

Semoga video porno yang terbaru ini ada penamatnya.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!