Halaman

Sunday, April 3, 2011

Selepas Gay pelacur pula rasa terbela?

Sekarang nie sebuk di perkatakan tetang pelakun dalam video lucah tu muka dia macam nuar. Nuar kata bukan dia. Perut pelakun video itu boroi. Polis isthiharkan bahawa video itu tulin. Jadinya bukanlah superimpose. Siapa pula pelakunnya? Rupa macam nuar, badan macam nuar, jam Omega macam jam nuar. Boleh tahan juga pelakun nie. kalau dia bukan nuar, dia telah mentelaah sifat, perbuatan dan kegemaran nuar dalam erti yang sebenar supaya lakunan sebiji nuar. Macam nuar. Dengan ini rakyat teruja nak tau siapa sebenarnya pelakun ini?

Saperti kes liwat dahulu, apabila nuar di kaitkan dengan liwat, persatuan persatuan haram liwat Malaysia dan antarabangsa begitu bangga kerana kegiatan mereka telah di akui kerana perbuatan mereka di terima oleh pemimpin yang di anggap pemimpin antarabangsa. Mereka secara terbuka menyokong kes nuar. Mereka menganggap nuar tak bersalah kerana perbuatan itu sebagai hak asasi manusia sejagat. Selepas ini bertempik soraklah persatuan persatuan pelacur haram Malaysia dan antarabangsa kerana giliran mereka pula seolah olah di iktiraf oleh pemimpin dunia ini.

Tetapi itu bukan nuar. Cuma rupa macam nuar, badan macam nuar dan peranggai sebiji nuar. Jam tanggan pun sebijik jam tanggan nuar. Jam tanggan omega yang di simpan kak wan dah hilang pulak. Nuar telah menafikan kedua dua tuduhan itu. Nuar kata itu konspirasi bagi mematikan perwatakan politik nuar oleh UMNO.

UMA tak kata nuar. Tapi kalau nuar memang betul dalam video itu, da sememanglah. Umur dah lanjut. Kalau muda, lobang sempit memanglah mampu nak di tala. Dah tua, carilah lobang yang longgar sikit. Ada pelincir semulajadi. Tak perlu ky jelly. Taklah begitu menyiksa. Kalau tak, tidak perlulah cari yang muda. Yang menopause pun boleh di tala.

Kalaulah betul itu nuar, ini bukan lagi perihal tabiat. Tapi perbuatan itu adalah sejenis penyakit saikoloji. Kalau tabiat boleh berhenti atas faktor faktor yang menakutkan. Seorang perokok tegar boleh berhenti merokok akibat sakit jatung atau penyakit lain yang menghampiri maut di sebabkan gejala rokok. Tetapi jika sakit saikoloji, apabila di serang penyakit, mereka dah tak boleh berfikir dengan fikiran sedar. Lalu otak akan merangsang untuk terus melakukan tanpa sedar. Dengan itu, perbuatan itu bukan lagi tabiat tetapi sejenis penyakit saikoloji.

Kalau dia itu memang nuar, nuar pernah mengalami pertuduhan di mahkamah tentang liwat pertama. Hakim hakim percaya perkara itu berlaku. Mahkamah telah melepaskan dakwaan itu atas sebab sebab teknikal. Kemudian nuar di sabitkan pula dengan kes liwat 2. Pakar kimia memperakui bahawa dna pada dubur Saiful sama dengan dna Mr Y yang terdapat pada tuala good morning, berus gigi dan botol air yang di ambil dari bilek tahanan nuar. Belum selesai kes liwat 2, berlaku pula aksi lucah dengan pelacur saperti dalam video yang di serahkan kepada polis oleh Dato Trio. Kalau kesemua di atas benar, apakah ini tabiat atau penyakit? Kalau itu penyakit, dia memang tidak layak jadi pemimpin.

Kes pertama telah terungkai. Kes ke 2 dah nampak jalan keluar. Jika kes ketiga di perakui, jelas nuar tidak akan bertaubat selagi tidak di berikan rawatan khusus untuk menyelesaikan masalah kejiwaan tersebut.

Bekas pekerja UMA yang telah mempunyai isteri dan dua orang anak di tuduh mencuri seluar dalam wanita di tempat kerja. Setelah beliau UMA brainwash dan mengunakan pendekatan yang sesuai ketika berbincang akhirnya dia mengaku bahawa dia yang mencuri seluar dalam tersebut untuk menyapu muka dia. Dia mengakui, jika tahu di situ ada seluar dalam wanita, akibat keinginan yang terlalu tinggi, otaknya saperti tidak boleh berfikir perkara lain lagi. Dia tidak boleh kawal perasaan, dan perasaan terus menghantui beliau mengambil seluar dalam tersebut. Dia akui telah berubat, mendekati Allah dengan bersembahyang dan mengamalkan zikir zikir tertentu untuk memulihkan penyakit beliau. Beliau tetap di serang.

Harap harap itu bukan nuar. Kalau dia nuar, nuar tidak akan boleh bertaubat..........

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!