Halaman

Friday, April 8, 2011

Taib Azamudden Menceburkan diri dalam bidang lakunan pula

Kata Taib; "Kalau kosmo surat khabar Melayu, kalau utusan surat khabar Melayu, apakah hebat surat khabar Melayu turut menanam saham untuk jual maruah Melayu dan Islam? Mana pergi orang orang Melayu yang terlibat dengan kewartawanan ini, terutama yang, bukan semua wartawan tapi yang di perangkapkan oleh pehak berkuasa ini tadi. Mana maruah mereka? Apakah mereka tidak ada jenerasi? Mereka hanya untuk hidup mereka sahaja? Tidak mementingkan keturunan, anak isteri besok? Apakah kita ingin Malaysia ini di warisi oleh manusia manusia yang tidak bermaruah? Oleh manusia manusia yang boleh di perjual beli dan di pergadaikan? Ini yang patut ada pada vision kita!"Begitulah cerlaan Taib kepada akhbar Melayu yang kononnya memfitnah. Bukankah Taib juga terlibat mendengar dan memberi nasihat kepada Sukma sendiri dalam kes liwat Sukma? Taib telah merelakan diri sendiri sebagai salah seorang pelakun dalam drama pelakun lucah. Bakal di anugerahkan sebagai pelakun tambahan terbaik. Dah berpehak kepada kumpulan edorgan. Takut kalah dalam pemilihan kelak ke?

2 comments:

  1. Salam. Pada saya apa yang ditegakkan dalam akhbar-akhbar di Malaysia ialah untuk memastikan generasi baru dan melayu TIDAK di lahirkan dari anak luar nikah dan tidak Bermaruah. Ini kerana terdapat dikalangan Melayu dan umat Islam sendiri kini cuba menghalalkan perbuatan terkutuk yang dilakukan oleh manusia pada hari ini demi kepentingan politik murahan dan Sebab itu didedahkan segala segala kemungkaran yang sedang berlaku didepan mata kita. Kenapa harakah tidak mengeluarkan laporan sedemikian? Takut hilang pengaruh?? atau malu nak dedahkan???Siapa yang sebenarnya sedang menegakkan kebenaran???Buka pemikiran kita. Jangan pulak kita menjadi pengalak atau pendukong dan menghalalkan kemungkaran. Ayuh surat khabar Melayu teruskan perjuangan mu yang ikhlas dalam menegakkan kebenaran dan menghancurkan kemungkaran. TAKBIR..ALLAHU AKBAR..TAKBIR ALLAHU AKBAR.

    ReplyDelete
  2. Ingatlah saudara2 ku , apabila kita membuka buruk orang lain maka Allah akan membuka keburukan kita. Kenapa sebelum ini sebarang perkara yang berlaku tidak komen sebegini, apa beza memberi ceramah menjaja keburukan orang lain dgn berita2 dalam media?. ianya tetap pada satu landasan iantu memburukkan orang lain dan keturunan, seperti kes pembunuhan Altantuya gambar terpampang dalam media Pembangkang , tolong jawab para pembangkang yang ada dalam video ni, jgn jadi hipokrit pada rakyat. Jgn hanya apabila melibatkan pembangkang awak2 semua ni meloncat membantah sebarang berita bergambar di dalam media, sila berlaku adil pada diri sendiri, pembabitan media IT adalah dimulakan oleh para blogger pembangkang kamu semua kena ingat perkara ini, pendedahan demi pendedahan pembangkang dedahkan dengan media bergambar hinggakan kerajaan pada PRU 12 hampir tumbang, kerana apa ? 60% kesannya dari media IT yg dipelopori oleh pembangkang, jgn bercakap mcm orang tak ingat sejarah. aku harap apa yg dinyatakan ini djawab oleh pihak pembangkang,dan para wartawan yg membaca ini tolong sampaikan soalan ini kepada mereka.

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!