Halaman

Wednesday, May 11, 2011

Ha..Ha..Ha... Maharaja Lawak Minggu 6 - Jozan kena removed

Rupanya ada yang terasa dengan Lawak Jozan dalam Maharaja Lawak Minggu ke 6 yang mengesahkan pasal urut. Video tersebut telah tidak boleh di tuntun di youtube. Setaraf dengan video lucah nuar dengan China doll. Ha...Ha...

Lawak tersebut mengesahkan seorang pemuda bertemu dengan tukang urut kerana kakinya terseliuh akibat menyepak anjing kerana mengencinkan kereta barunya. Sebaliknya kaki beliau tersepak rim kereta. Pemuda itu meminta bantuan tukang urut dan meminta tukang urut cepat balik kerumah. Tukang urut enggan balik kerana tidak mahu isteri beliau tau dia mengurut, "Nanti isteri marah", kata tukang urut. Walaupun kaki yang sakit tetapi kawasan yang di tunjuk ialah dikawasan kelengkang, he...he...

Sebelum itu, pada slot promo, Syahrul telah menasihati kawannya, "Emm, tak payahlah, jangan kau percaya rumah urut ke, sesiapa ke. Dia orang ni cakap aje pandai. Kononnya pandai itu, pandai ini. Dia orang tu bukan pandai, dia orang tu pandai pandai aje kau tau. Kau kalau nak cari rumah urut, tak salahkan. Cari yang betul betul". He...he....ada yang tersirat dalam yang tersurat.

Tukang urut juga mengakui dia tau urat hidup dan urat yang mati manakala pemuda itu menunjukkan macam mana ajing itu kencing dengan selamba aje. Perkataan kencing tu yang mahal. Dasar anjing.

Macam mana hanya lawak ini sahaja yang kena remove dari youtube sedangkan lawak yang lain masih ada? Apa dosa dengan lawak tu? Apa bila cuba untuk klik kelink video tersebut error ini terpapar di screen; "This video has been removed because its content violated YouTube's Terms of Service. Sorry about that". Dah macam video China doll pulak.....
Sebelum ni UMA ada masukkan entri bertajuk; "Jangan urut kat rumah, isteri marah". Video itu juga tidak boleh di mainkan.

Macam macam hal dia orang nie.



2 comments:

  1. Dah sakit jiwa betul PR nie.

    ReplyDelete
  2. hahaha jozan punya klip ekna romove pun bole jadi isu. dah ade yg report kena remove ler.. buakn sebab ade urut ke tidak.. ya kat sini tak kena remove pun http://lawak.rileks.info .. sakit jiwa betul dah kau nih.. dah buta mata hati dah..

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!