Halaman

Thursday, May 12, 2011

Nurul terima ugutan SMS. Buat laporan polis.

Dalam twitter, Nurul telah nyata bahawa beliau telah menerima ugutan ancaman nyawa kepada beliau dan keluarga.

Kenapa keluarga nuar ni tiba tiba teringat hal hal mati? Takut pulaknya tu! Kepada yang menghantar sms tu, cukup cukup ler. UMNO juga yang terpaksa menanggung beban. Tapi benar ke? Adakah nak tunjuk kepada dunia bahawa Malaysia ni zalim dan ada can nak buat huru hara?

Aduhai. Ini part yang genting dalam drama keluarga nuar. Apa pula endingnya?


john
RT @: Laporan Polis akan dibuat YB @ b'kenaan SMS Ugutan yg diterima beliau : di Balai Polis (cont)
Saiful Adly
@ has received an SMS message threatening her life and that of her family's, what's more to come???
mohd ridzuan
Laporan Polis akan dibuat YB @ b'kenaan SMS Ugutan yg diterima beliau : di Balai Polis IPD Dang Wangi jam 9.00 pagi esok (13 mei)
drsyediskandar
@
@ InsyaAllah YB Allah swt bersama org yg benar. Bila mereka takda substance itulah jadi ugutan
Nur Shazwanie
@ semoga urusan di IPD esok pagi berjalan dgn lancar...Moga Allah melindungimu..
DrBalraj Sethi
@
@ @ @ vision is in the eye, courage is in the heart, may god give strength to succeed, to form a better nation.
Nurul Izzah
@
@ @ @ kind words, indeed :) what's impt is 2 own d vision,reg of gender prince&princesses ofMsia
ridzuan sihabuddin
PESAN pada papa @ dah jemu cerita bunuh anwar, dari kes arsenik,cerita lari ke Turky Embassy, idup jer papa tu..xpyh lah main wayang.
DrBalraj Sethi
@
@ @ @ they r prettier and wiser. Hail to the Puteri Bangsa Malaysia.
MAHYUDDIN ABD KARIM
@
@ @ Mengharapkan POLITIC WILL untuk merubah dasar belia dan dasar hiburan. Dasar KEDAI MAMAK 24 JAM pun ptt kena BANNED

3 comments:

  1. papa borek anak rintik besan panik kah kah kah kah sama penipu sama putar alamnya...
    Dr M - Bapa Pemodenan Malayisa
    DSAI - PAPA Pembohong Malaysia

    mana maunyeeeeeeee...sama

    ReplyDelete
  2. dah terlalu tertekan denga papa hebatnya,izzah cuba alihkan perhatian dengan kes ugutan pulak dah..yang pasti menunding kepada BN la xde pihak lain dah walaupun mungkin yang ugut tu orang PKR mahupun dalam pakatan sendiri

    ReplyDelete
  3. Kerabat aljuburi ni kalau mati pun bkn pasal kena bunuh, tapi KENA PANAH PETIR..

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!