Halaman

Sunday, June 26, 2011

Kempen Bershit.

Sepanjang rakan rakan blogger lain berkempen menolak Bershit, UMA langsung tidak melibatkan diri dalam kempen tersebut. UMA hanya membaca ulasan rakan rakan sahaja. Walau bagaimanapun UMA letakkan banner ayat Datuk Seri Suhami; "Bersih 2.0 adalah Kumpulan Konspirasi Terancang".

Bagi UMA, nak kempen apa? Bershit tak sepatutnya terjadi. Jika masih juga terjadi, bermakna orang yang berkuasa bertanggungjawab dalam hal keselamatan negara tak buat kerja. Kalau Bershit tu dah takde, apa yang nak di kempenkan lagi? klik sini

Bagi UMA, dari berkempen anti Bershit lebih baik kempen lawan orang yang berkuasa keatas keselamatan negara. Kalau dia dah buat tindakkan, barulah kita sokong dari belakang. Ini tidak, asyik bersembunyi di belakang rakyat. Samada bacul atau dunggu tak tahu guna kuasa. Pembangkang, semuanya guna ilmu undang undang mereka melawan kerajaan. Thien sanggup turun tengah malam membantu penyokong PR yang di tahan polis.Mereka yakin dengan ilmu mereka. Bekas pengamal undang undang apa si Kudin kalau gitu? Lebih baik jadi Mahfuz. Tak tahu tunjuk buat buat tahu.

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!