Halaman

Wednesday, August 31, 2011

Karpar tu lebih cerdik orangnya.

"Karpal berkata 25 anggota polis yang mempertahankan Balai Polis Bukit Kepong pada 1950,Dato' Onn Jaafar dan tunku Abdul Rahman adalah pejuang kemerdekaan sebenar dan perkara itu tidak boleh dipertikaikan."

Karpal tu orang berpelajaran. Walau takde anjing Melayu tapi dia ada BABI Melayu. BABI ni ada tricky sikit. Mat komunis yang sekolah tak habis pula anjing DAP yang berbangsa C**a. Pendapat yang di suarakan oleh mat bukan baru. Dah lama dengar dah. Tapi oleh tuan tuan mat. Sejarah Hang Tuah pun dia tukar.  Dah selalu pun keluar dalam akhbar mereka dan di suarakan oleh anak anak mereka dalam internet. Dari merekalah mat belajar ilmu sejarah tu. Tuan tuan mat memang benci dengan apa apa yang berkaitan ketuanan Melayu dan ketemadunan Melayu. Dia akan buat semuanya jadi reversed.

Menyalaklah mat, selagi engkau bertuan. Mereka pun dah sediakan engkau lawyer sebagai perlindungan. Dah melangkah jangan takut mat. Ada main gostan gostan pulak. Biar senang kami balun. Engkau gostan pun kami balun juga.

Engkau serupa dengan anjing yang kejar UMA dan UMA kejar dia balik sampai kerumah tuan dia.

Selanjutnya

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!