Halaman

Tuesday, September 6, 2011

Kata berasa dari TokAyah

Apa nak diherankan...daripada kepala sampai la ke ekornya..PAS ni mmg dihuni oleh golongan putar alam..putar fakta, putar cerita, putar ayat Al-Quran sesedap rasa, putar Hadis dan Fatwa ikut sesuka hati, inikan pulak sekatak Sejarah Negara... last2 sekali di putarnya kepala2 juak2 khawarij yang menyokongnya siang dan malam..itu pun x sedor2 lagi...

Mat Syabu...Mat Syabu...udah2la berkawan dengan Komunis DAP tue...klu dulu Mat Indera diresapi ideologi komunis, jadi boneka mereka, sekarang Mat Syabu pun dan diresapi komunis bawaan DAP dan jadi keldai, boneka mereka...juak PAS x nampak lagi ka?? Orang kuat no.2 hangpa pun dah biolll..mcm mana hangpa pilih pemimpin bingai sejarah mcm ni jadi teraju parti hangpa???..

Apa kata juak2 PAS lain?? Ataupun anda pun sokong tindakan Komunis dok bunuh, bakar orang Islam/Melayu suatu ketika dulu nih?? Klu yea pun menentang British apehal yang orang Melayu mereka banyak bunuh masa tue?

Korang ingat imigran Cina x duduk bawah British ka? Klu bukan British, sapa yang bawa Cina2 ni masuk Malaya jadi kuli lombong bijih timah??

Klu mat sabu a.k.a mat lembu bingai kata polis (masa tu) barua kerajaan British, Komunis adalah penentang British, pejuang kemerdekaan..jadi apa kejadahnya Komunis (awal penubuhannya) terima bantuan dan senjata daripada British masa berperang dengan Jepun??? Bukan depa pun barua British ka masa tue??

Dah ada senjata, ada kuasa mula tunjuk hebat, serang orng Melayu, nak jadikan Malaya negara republik...Jgn nak putar lebih sangat la juak2 PAS oiiii...x da bila nya komunis tue pejuang kemerdekaan..pasai apa, lepas merdeka pun depa dok jadi gerila lagi dalam hutan nuu..juak2 hak yang bodoh piang, bingai, tenging, dungu ja angkat komunis ni pejuang kemerdekaan...bodohhhh... September 6, 2011 7:17 PM 

Di petik dari blog; Sejarahmelayu.blogsport.com

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!