Halaman

Sunday, September 25, 2011

"Tidak ada perkara yang menjadi pandangan peribadi apabila anda menjadi pimpinan tertinggi".

"Tidak ada perkara yang menjadi pandangan peribadi apabila anda menjadi pimpinan tertinggi. Apabila anda pimpinan atasan, pandangan anda akan ditafsirkan sebagai kenyataan rasmi parti,". Itu di antara kata kata Karpal kepada nuar.

Sebut nama Karpal rasa menyirap darah. Walau bagaimanapun pun UMA tabik spring di atas konsisten beliau dalam setiap pegangan. Sebab itu beliau di hormati oleh pengikut pengikutnya.

Dulu nuar mendabik dada kononnya beliau adalah ketua atau kata pemutus dalam perkara perkara berkaitan PR. Porah.... Sekarang jelas, nuar tak lebih dari mesin Karpal untuk mempengaruhi PAS dan orang Melayu PR dalam tindak tanduk ideologi DAP. Nuar boleh lah maki DS Najib dan pemimpin BN yang lain. Terutama dalam keadaan hari ini di mana leher nuar dalam cekaman Karpal berani ke nuar menjawab? Maruah dan krediabliti nuar sebenarnya telah mati. Nik ajis tu lainlah. Dia dah tua. Mana dia boleh ingat bahawa parti PAS itu pernah menghasilkan resolusi tidak akan meneruskan matlamatnya untuk mewujudkan sebuah negara Islam di Malaysia sebaliknya berusaha ke arah penubuhan negara kebajikan. Nik ajis patut duduk diam dalam bilek berkhalwat sambil berzikir kepada Allah. Semakin panjang umur sebenarnya semakin pendik tinggal nikmat Allah. Dari itu Karpal tak mahu dengar cakap nik ajis. Dia nak dengar cakap Hadi. Cakap sikit Di.....

Seterusnya...

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!