Halaman

Thursday, October 27, 2011

Halusnya Jarum Mereka.

Halusnya jarum mereka. Yang hendak di tebuk telah tembus. Nuar telah berjaya memasuki semua ruang dalam negara ini dengan bantuan iblis. Semoga ini hanya sekumpulan kecil bagi Allah mempamerkan keburukan mereka bagi di nilai oleh rakyat jelata.

Sumber: Generasi Pejuang Bangsa.
Nama saja universiti Islam , tapi candlelight vigil ini apa kejadah ni ?


Bila GPB menghentam SMM dengan hujah oleh Majlis Fatwa Kebangsaan tentang demo mereka yang menyalakan lilin di perkarangan UIA ,KLIK DI SINI   .... ada waris yang anak belajar di universiti terbabit  meluahkan perasaan geramnya terhadap perbuatan yang  memalukan ini  melalui email dihantarnya kepada GPB .

"Pakcik berasa amat  sedih sekali bila lihat tindakan  pelajar dalam  video demo terbabit ... cukup memalukan  sebagai  sebuah Universiti Islam   tapi pelajar-pelajarnya telah  membawa  budaya Kristian dengan menyalakan lilin ketika berdemo seperti upacara  candlelight vigil. 


Dalam agama Islam sendiri  pun tidak pernah dilarang   melalukan perbuatan sedemikian . Sewajarnya pihak universiti menghalang demontrasi ini " Nasi sudah jadi bubur ... nama sebuah  universiti Islam di  Malaysia  dahulu gah kini  sudah terpalit najis  gara-gara perbuatan budak-budak yang cukup cerdik  SMM yang diketuai pencacai utama Anwar iaitu Syukri Abd Razab .  Walhal Syukri bukan pelajar UIA pun tetapi beliau lah menjadi perancang utama menghasut beberapa kerat pelajar di situ sertai gerakannya .

Apa pandangan orang luar atau ibubapa  bila lihat pelajar2 SMM ini memegang lilin seperti upacara kristian candlelight vigil di UIA ini  ?

Sudah tentunya mereka akan fikir panjang mahu menghantar anak mereka ke universiti ini kerana takut terjebak dengan perbuatan yang dilarang dalam  Islam .Lebih buruk lagi mereka tentu bimbang anak mereka akan terpangaruh dan sertai demontrasi anjuran SMM ini  .

GPB sarankan pelajar2 di UIA yang terlibat ini wajar diambil tindakan . Hanya kerana isu Aziz Bari , mereka gunakan ia sebagai lesen untuk menunjukkan keangkuhan mereka menentang pihak universiti .

1 comment:

  1. Puak2 Anti Islam tak perlu susah payah lagi kerna ramai yg SEDIA MEMBANTU....mudahnya anak2 melayu kita diresapi dipengaruhi jarum halus ini...JANGAN ! biarkan ambil tindakan sekeras keras nya

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!