Halaman

Thursday, November 10, 2011

Kini Yang Kerjanya Sentiasa Minta Maaf?

UMA lihat MKini, kerjanya hanya membuat persepsi dan fitnah dan kemudian minta maaf. Baik sikitlah dari mat sabu dan aziz bahari. Sebiji macam LGE. Cakap je apa-apa. Betul salah belakang kira. Hantar bola tanggung. Panggil mesin pembangkang shoot untuk sebarkan sana sini. Buat berita besar besar. Ulas dalam bolg, twitter, facebook, email dan sms. Jika salah minta maaf. Tulis kecik kecik aje. Tak perlu sebar melalui blog, twitter, facebook, email dan sms. Campur tolak masih untung kerana persepsi telah sampai kepada rakyat jelata dan biarkan persepsi itu terus bermain di dalam kepala rakyat.

Tak percaya baca apa kata sifu-sifu UMA. Klik sini dan sini.

Hari semalam mufti Perak telah menafikan berita Mkini kerana kononnya beliau terkejut yang PM telah selesai melakukan ibadat haji.     Macam haramjadah.

2 comments:

  1. Kao ni jgn jadi pengikut lumbu
    Lumbu pun tak selamat dari didera oleh puak pencacai umnu

    ReplyDelete
  2. Lembu keharuk engkau. Engkau bukan lembu lagi. Muka pun dah tersumbat kat lubang jubur si nuar.

    ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!