Halaman

Monday, February 27, 2012

Buat Dosa Siang Allah Tandah Tangan Waktu Malam

Huhhhh. Dengar nasihat Ostad Bad.....Amin. Ostad Bad kata, Buatlah berapa banyak dosa pun takpe, Allah akan ampun. 70 kali sehari semalam buat dosa pun takpe. Allah akan ampunkan. Dah tobat, buat lagi dosa pun takpe. Allah ampun. Buat dosa waktu siang, waktu malam Allah akan menadahkan tangan. Buat dosa waktu malam, Jaip pulak yang datang........UMA: Patutlah pekerja UMA dari seberang dulu bila UMA tanya kenapa awak sembahyang dan terus melakukan zina. Dia kata pasal di sini kira darurat. Yang haram semuanya halal. Ostad ni pun kata takpe. Asalkan dosa mesti nak diiringi tobat. Dosa siang, Allah tadah tangan waktu malam. Dosa malam, Allah tadah tanggan waktu siang. Rupanya Allah yang tadah tanggan. Bukan kita hambaNya........ [minit 2:45] Sahih ke hadis nie? Lain je bunyi ayatnya.

"Sesungguhnya Allah menadah tangannya di waktu malam. Menantikan dosa hamba-hambanya diwaktu siang. Dan Allah sentiasa menadah tangannya diwaktu siang menanti hambanya yang banyak melakukan dosa diwaktu malam begitulah hingga hari kiamat".

Banyak benar ke dosa pemimpin-pemimpin PKR sampai nak dihalalkan segala dosa mereka?

3 comments:

 1. Salam semua;
  Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
  Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.

  ReplyDelete
 2. anda boleh sila pertukaran pautan, sila? Saya akan melakukan perkara yang sama,
  laman saya http://alisharesidence.blogspot.com/
  berharap anda jangan keberatan

  ReplyDelete

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!