Halaman

Sunday, June 3, 2012

Jika DS Najib tak mau, UMA Buka Tabong Lebuhraya Rakyat?

Sejak Nik Aziz membuka account  lebuhraya 1.8b supaya rakyat berkebajikan boleh membantu kerajaan pengemis Kelantan, ia membuka minda rakyat kelantan supaya berkongsi tiket ke syruga. Selepas itu berlumba-lumba rakyat menghulurkan derma kebajikan kedalam account yang kemudiannya di dapati account peribadi.

Petang ini satu lagi account dibuka untuk membolehkan rakyat menyumbangkan derma kebajikan tiket ke syurga tersebut. Akaun tersebut ialah akaun CIMB No: 14410010798528 atas nama Mohd Sayuti Omar.

Rasanya lepas ini lagi banyak akaun akan dibuka bagi menyambut seruan Nik Aziz. Abang Mat akan menyambung semula tabung Memali yang lesap dan ahli-ahli yang lain akan membuka akaun peribadi masing-masing bagi membolehkan rakyat menderma.

UMA juga terpanggil untuk membuka akaun peribadi untuk tujuan tersebut. Bestnya, akaun tersebut tidak di audit. Nampaknya, akan berbillionlah orang menderma melalui pembuka-pembuka tabung yang akan dibuka. Tapi jangan tanya berapa jumlah yang akan sampai ke projek tersebut, hehehe........Terima kasih Pak Nik kerana memberikan peluang kepada kami bersama-sama meraih keuntungan  dengan mengunakan nama projek tersebut.

Kena kecing lagilah gamaknya........

Merah Tinta (MSO).

No comments:

Post a Comment

Catatan Popular

Listen To Quran

Listen to Quran

Srikandi 7

Confuse

Confuse

Abang dengan Pakcik duduk sini sampai PRK Merlimau tamat ye bang, ye pakcik!!! Eh! akak pun ade!!!